ESFERIC

CONTACTE

620 86 97 85

Truqui’ns i demana tota la informació que necessiteu

620 86 97 85

Escriu un WhatsApp per qualsevol consulta que necessitis

ESCRIU-NOS

Envia la teva consulta al nostre correu [email protected]

Filosofía

Esfèric és una iniciativa jove, sorgida al maig del 2015, de la unió de dos estudiants en Arquitectura i Arquitectura Tècnica finalitzant les respectives carreres i amb inquietud i formació ja adquirida en el camp de la bioconstrucció. Marc i Raul apropem de forma modular i pràctica la construcció alternativa, amb base i respecte a la construcció tradicional.

Utilitzem materials nobles, amb certificacions ecològiques, però sobre tot naturals, incidint en la idea de ser molt concients del paper que juguem com a humans a l’evolució del planeta.

A Esfèric ens hem centrat en la construcció d’estructures de fusta, especialment cúpules amb base geodèsica, fàcils i ràpides de muntar i desmuntar, per així apropar aquesta filosofia biorespectuosa a partir de materials nobles, i deixant el mínim de petjada ecològica en els nostres muntatges.

Equip

Especialitzats en el disseny, construcció i muntatge de cúpules geodèsiques de fusta, disposem d’un equip que ens permet potenciar diferents àrees que es complementen entre sí per arribar sempre a assolir grans objectius plantejats.

Actualment, hem ampliat l’àmbit professional a desenvolupar, doncs a Esfèric disposem de tres branques diferenciades:

-Lloguer i venda de cúpules geodèsiques per esdeveniment i espais efímer.

-Despatx tècnic en arquitectura i direcció d’obres de construccions convencionals.

-Taller de fusteria en general.

Les tres, completament complementàries, permeten desenvolupar bons projectes, des del procés de concepció de la idea inicial fins a l’entrega final dels productes, amb un tracte formalment natural.

Raül Jorquera Callau

Arquitecte

Andreu Cànoves Vilar

Arquitecte Tècnic

Marc Subirós Viñolas

Arquitecte Tècnic

FORMULARIO DE CONTACTE

Envia'ns les teves consultes per poder assessorar-te detalladament de totes les teves consultes